Schildersbedrijf Pas uit Breda

Dé betrouwbare partner als het gaat om kwalitatief schilderwerk! Schildersbedrijf Pas uit Breda heeft al meer dan 10 jaar ervaring. Ons dienstenaanbod bestaat onder andere uit binnen en buiten schilderwerk, glaszetten en decoratieve wandafwerking.

Wie wij zijn?

Schildersbedrijf Pas uit Breda is al meer dan 10 jaar dé betrouwbare partner als het gaat om kwalitatief schilderwerk. Voor ons zijn de volgende zaken het uitgangspunt voor een fijne samenwerking:

  • Heldere communicatie en duidelijke afspraken
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Een schone werkplek
  • 5 jaar garantie

Heldere communicatie en duidelijke afspraken

In de samenwerking met onze klanten gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden wij daarom heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus. Dankzij deze benadering maken we duidelijke afspraken met onze klanten en leveren we onze werkzaamheden altijd op binnen de afgesproken termijn.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Bij Schildersbedrijf Pas nemen we de tijd om je vooraf te voorzien van de juiste adviezen. Duurzame kwaliteit is voor ons van cruciaal belang. Daarom werken we uitsluitend met de modernste verfproducten en de beste materialen. Ook stellen we maximale kwaliteitseisen aan ons werk. Alles om perfect vakwerk te kunnen garanderen.

Een schone werkplek

Eigenlijk zou het overbodig moeten zijn op dit te vermelden. Toch horen we vaak dat collega schilders de werkplek niet altijd even netjes achterlaten. Verf op plekken waar het niet hoort, sigarettenpeuken voor de deur, achtergelaten rommel op de werkplek en keiharde muziek zijn zaken waar wij ons niet in herkennen.

We laten onze werkplek altijd netjes achter. Een stofzuiger en een natte doek doen wonderen.

Jouw betrouwbare partner

Kwaliteit en garantie gaan wat ons betreft hand in hand. Wij bieden daarom 5 jaar garantie op veel van onze diensten en toegepaste producten. Heb je na het afronden van onze werkzaamheden toch nog vragen? Dan komen we graag even bij je langs voor een persoonlijk advies.

Stel je vraag aan Schildersbedrijf Pas uit Breda!

Op zoek naar een betrouwbare vakman met meer dan 10 jaar ervaring?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag bij jouw project!

Bel ons
06-30670919

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mail ons
info@schildersbedrijfpas.nl

We nemen zsm contact met je op!