Schildersbedrijf Breda

 19/09/2019

Schildersbedrijf Pas uit Breda. Dé betrouwbare partner als het gaat om kwalitatief schilderwerk!

Schildersbedrijf Breda? Kies voor schildersbedrijf Pas uit Breda!

Over Schildersbedrijf Pas uit Breda

Schildersbedrijf Pas uit Breda is al meer dan 10 jaar dé betrouwbare partner als het gaat om kwalitatief schilderwerk. Voor ons zijn de volgende zaken het uitgangspunt voor een fijne samenwerking: heldere communicatie en duidelijke afspraken, kwaliteit en duurzaamheid, een schone werkplek en 5 jaar garantie.

Meer over Schildersbedrijf Pas uit Breda!

Heldere communicatie en duidelijke afspraken

In de samenwerking met onze klanten gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden wij daarom heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus. Dankzij deze benadering maken we duidelijke afspraken met onze klanten en leveren we onze werkzaamheden altijd op binnen de afgesproken termijn.

Een schone werkplek

Eigenlijk zou het overbodig moeten zijn op dit te vermelden. Toch horen we vaak dat collega schilders de werkplek niet altijd even netjes achterlaten. Verf op plekken waar het niet hoort, sigarettenpeuken voor de deur, achtergelaten rommel op de werkplek en keiharde muziek zijn zaken waar wij ons niet in herkennen.

We laten onze werkplek altijd netjes achter. Een stofzuiger en een natte doek doen wonderen.

Meer over Schildersbedrijf Pas uit Breda!

Kies voor Schildersbedrijf Pas uit Breda!

Dus ben je op zoek naar een goed schildersbedrijf in Breda en weet je kwaliteit, vakmanschap en duidelijke afspraken te waarderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee!

Stel ons je vraag!

Gerelateerd nieuws

Binnen schilderwerk Breda

Lees dit bericht

Kwaliteit en duurzaamheid

Lees dit bericht