Decoratieve wandafwerking

Naast onze diensten als vakschilder zijn we bij Schildersbedrijf Pas ook heel bekwaam op het gebied van decoratieve wandafwerking. Bij decoratieve wandafwerking kun je aan de volgende opties denken: decoratief stucwerk, behangen en glasvliesbehang. Andere wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stel ons je vraag!

Decoratief stucwerk

Wanneer je op zoek bent naar iets speciaals voor wanden of plafonds dan is decoratief stucwerk een mooie oplossing. Dit gaat verder dan simpelweg een laagje stucwerk aanbrengen en is werk voor een specialist op dit gebied.

Denk bij decoratief stucwerk onder andere aan betonlook, marmerpleister, pandomo, stuc deco of tadelakt. Weet je nog niet welke vorm van decoratief stucwerk het beste past bij jouw wensen? We denken graag met je mee!

Stel ons je vraag over decoratief stucwerk

Behangen

Ook voor het behangen van muren ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt, indien gewenst, een totaalpakket aangeboden: van het verwijderen/afstomen van oud behang tot aan het voorbereiden van de ondergrond en het aanbrengen van nieuw behang.

Let op: Deze dienst bieden we vooral aan tijdens de wintermaanden wanneer het door de lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid voor ons niet mogelijk is om buiten te werken.

Stel ons je vraag over het behangen van muren

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens vele voordelen kent. Allereerst geeft glasvliesbehang een net zo vlak resultaat als stucwerk. Het grote verschil met stucwerk is dat glasvlies scheuroverbruggend is. Daarnaast is het zeer stootvast.

Glasvliesbehang laat zich gemakkelijk verwerken. Daarom is het ideaal aan te brengen op ondergronden zoals gipskarton, metalstud of betonnen wanden. Voor een perfect glad resultaat is ervaring met glasvliesbehang belangrijk. Laat het aanbrengen van glasvliesbehang dus over aan de specialisten van Schildersbedrijf Pas.

Let op: Deze dienst bieden we vooral aan tijdens de wintermaanden wanneer het door de lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid voor ons niet mogelijk is om buiten te werken.

Stel ons je vraag over glasvliesbehang
Stel je vraag aan Schildersbedrijf Pas uit Breda!

Op zoek naar een betrouwbare vakman met meer dan 10 jaar ervaring?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag bij jouw project!

Bel ons
06-30670919

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mail ons
info@schildersbedrijfpas.nl

We nemen zsm contact met je op!